Komende Activiteiten

28 OKT
+16
10:00
3/11, 15:00

BKV

Opgelet: inschrijvingen is verplicht en is slechts mogelijk tot 23 september. Meer informatie bij de begeleiding van de +16.

Info
28 OKT
Alle Groepen
14:00 17:00

Ronde

Brabbel Oktober

Op 7 oktober gaan we naar Bobbejaanland! Inschrijven hiervoor is verplicht en kan op 16, 23 of 30 september, voor en na de ronde.

Op vrijdag 20 oktober is het dag van de jeugdbeweging! Doe dus gerust je uniform aan om naar school te gaan.

Tot slot is het op zaterdag 21 oktober truffelverkoop voor de oudere groepen. We verwachten hen om 09:30 op KSA met de fiets.

Alle info over deze activiteiten kan je terugvinden in het ouderhoekje van de brabbel.

Over KSA Tienen

KSA Tienen is jeugdbeweging voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar oud. We komen elke zaterdag samen om spelletjes te spelen van 14 tot 17 uur. Tijdens de examens spreken we af van 18 tot 20 uur voor de jongere groepen en van 20 tot 22 uur voor de oudere groepen.
We gaan elk jaar op paaskamp in de paasvakantie en op klein kamp of tentenkamp in de zomervakantie. Meer info over de kampen is steeds te vinden in een speciale editie van onze brabbel, ons maandelijks tijdschrift.
Heb je zin om KSA eens te komen proberen? Kom dan gewoon eens langs! We spreken af aan de lokalen van de via op de waaiberg, tegenover slagerij Verbiest!
Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt.

Inschrijvingen

Na maximaal 2 keer KSA uit te proberen, dien je uw kind(eren) in te schrijven. Zo kunnen wij een verzekering afsluiten en hebben we uw gegevens wanneer we ze nodig hebben. Je blijft ook maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws via de brabbel!

Een inschrijving voor het werkjaar kost €35. Na de ronde is het steeds mogelijk voor de kinderen om een drankje te kopen. Een drankkaart kost €15 voor 15 drankjes.

Inschrijvingen

Rondes

Wij organiseren elke week een activiteit op zaterdag van 14:00 tot 17:00. Zo'n activiteit noemen we bij KSA Tienen 'een ronde'.

Tijdens de schoolvakanties is er geen ronde. Tijdens de examens organiseren we avondrondes, zodat de leiding voldoende tijd heeft om te studeren. Deze gaan door van 18 tot 20 uur of van 20 tot 22 uur, afhankelijk van de leeftijd.

Rondes